شنبه, 22 ارديبهشت 1397 13:15

محمود تولائی: سهم ایران از بازار چین با وجود ظرفیت های بالای آن کشور باید به میزان قابل قبولی برسد.

محمود تولائی روز پنجشنبه در حاشیه دیدار با رئیس پاویون ایران در شانگهای بیان کرد : سهم ایران از بازار چین با وجود ظرفیت های بالای آن کشور باید به میزان قابل قبولی برسد و راه اندازی پاویونی در منطقه آزاد شانگهای فرصت خوبی برای پیگیری و تحقق این مهم است.

رئیس اتاق کاشان افزود: پاویون جمهوری اسلامی ایران با عنوان نمایشگاه دائمی جهت ارائه محصولات صادراتی ایران هم اکنون نمونه هایی در زمینه های صنایع دستی، مواد خوراکی مانند خشکبار، گردشگری، فرش و تابلو فرش، فناوری های نوین و سنگ را به نمایش گذاشته است. 

وی بیان کرد: پاویون هنوز مرحله های نخستین فعالیتش را سپری می کند و نیازمند حمایت بیشتر و هماهنگی های لازم بین مسئولان ایران و چین در زمینه گواهی های بهداشتی، استانداردها و تائیدیه آزمایشگاه ها می باشد. 

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق ایران ادامه داد: امیدواریم شرکت های مسئول پاویون شانگهای در این مسیر موفق شوند و ما نیز بتوانیم در چند سال آینده با برنامه ریزی سهم مناسبی از بازار چین را به خود اختصاص دهیم.

 

 رئیس پاویون ایران در شانگهای نیز گفت: خروج آمریکا از برجام بر آینده روابط تجاری شرکت های ایرانی و چینی اثری ندارد؛ راهبرد چین به رهبری 'شی جین پینگ' [رئیس جمهوری آن کشور] بر این امر استوار است که حجم مبادلات باید به سوی افزایش میل کند. 

وی افزود: جاده ابریشم هزاران سال پیش ایجاد شد و از آن زمان تا کنون کشورهای ایران و چین رابطه تجاری نزدیکی داشتند که اعتقاد داریم باید این روابط ادامه یابد.

خوانگ بیان کرد: ایجاد جاده ابریشم جدید و ادامه روند گذشته به جد پیگیری می شود، گرچه روابط تجاری ایران و چین در دهه های گذشته نیز با مشکل خاصی رو به رو نبوده است.

او با اشاره به بیش از یک سال و نیم تلاش برای راه اندازی پاویون جمهوری اسلامی ایران و چین در منطقه آزاد تجاری شانگهای اضافه کرد: چند ماهی از فعالیت پاویون سپری شده و این سفر دو روزه جهت آشنایی بیشتر با فرهنگ، آداب و آئین های منطقه ای ایران صورت گرفت.

خوآنگ ادامه داد: پاویون شانگهای در هفت بخش کشاورزی، گردشگری، فرش و تابلو فرش، مواد غذایی، محصولات پتروشیمی، صنایع شیمایی، منابع معدنی و فناوری های نوین برای نمایش محصولات طراحی شده تا کمکی برای شرکت های ایرانی جهت ورود به بازار چین باشد. 

وی در ادامه به سفر دو روزه خود به شهرستان کاشان اشاره کرد و گفت: این منطقه در زمینه پرورش گل محمدی، تولید گلاب، فرش و تابلو فرش شهرتی جهانی دارد و عرضه محصولات آن در سراسر جهان با استقبال زیادی رو به رو می شود که این سفر فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر با این ظرفیت ها بود.

رئیس پاویون ایران در شانگهای با اشاره به پیگیری رئیس اتاق بازرگانی کاشان برای راه اندازی این پاویون عنوان کرد: یک مرزعه کشت گل محمدی، یک کارگاه فراوری گلاب و پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان بازدید شد و تلاش می کنیم تا با دستاوردهای این سفر کمک کوچکی به صنایع کاشان داشته باشیم.

خواندن 2192 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 22 ارديبهشت 1397 13:55

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.