سه شنبه, 04 ارديبهشت 1397 14:22

در پنجاه و نهمین جلسه شورای گفتگودولت و بخش خصوصی استان اصفهان مطرح شد

پنجاه و نهمین جلسه شورای گفتگودولت و بخش خصوصی استان اصفهان به ریاست استاندار و با تصویب  دستور کار جلسات در سال 97 در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

محمود تولایی رییس اتاق کاشان در این جلسه گفت:تولیدکنندگانی ایرانی کالای باکیفیت تولید می کنند ولی نیاز مشتری را در تولیدات خود لحاظ نمی کنند.

وی افزود:علت جذابی قاچاق بالا بودن هزینه های ورود کالا به کشور است و چنانچه هزینه ورود کالا به کشور متعادل باشد میزان ورود قاچاق کاهش خواهد یافت نمونه آن را می توان در موضوع واردات موبایل مشاهده کرد.
وی تصریح کرد:زمانی که تعرفه موبایل 60درصد بود اغلب از مبادی قاچاق موبایل وارد بازار می شد ولی در حال حاضر که از تعرفه کاهش یافته شاهد ورود رسمی این کالا به بازار هستیم.
وی خواستار بازنگری در رشته های دانشگاهی که بازار کار ندارند شد و گفت:این قبیل رشته ها علاوه بر اتلاف وقت دانشجویان باعث اتلاف منابع و ردیف های دولتی در دانشگاه ها می شود.

خواندن 2454 دفعه

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.