چهارشنبه, 21 ارديبهشت 1401 10:22

رئیس اتاق بازرگانی کاشان: از مجلس و دولت شدیداً گلایه‌مندیم! مطلب ویژه

رئیس اتاق بازرگانی کاشان در ششمین همایش فرش ماشینی که در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد گفت:از مجلس و دولت گلایه شدید داریم. ما نمی‌توانیم بگوییم به مشهدالرضا می‌رویم ولی به سمت بندرعباس حرکت کنیم. با شعار حمایت از تولید موانع درست می‌کنند. مجلس ابتدای سال با شتاب‌زدگی با دستاویز حمایت از دانش بنیان قانونی مصوب کرده است که مانع واردات همۀ ماشین‌آلات به کشور می‌شود. ما خواهش داریم کمک نکنند ولی چوب به دست و پای تولیدکننده نزنند! ما خواهش داریم هیچ زحمتی برای ما نکشند!

محمود تولایی افزود: فرش ماشینی تنها لوازم خانگی است که با وجود همۀ محدودیت‌ها 100 درصد ایرانی است، بهترین کیفیت را دارد و به همین خاطر قاچاق نمی‌شود، همۀ این‌ها به خاطر این است که بخش خصوصی اختیار تولید آن را به کار گرفته است و دولت نقشی ندارد. هرجا مردم پای کار باشند، هم عیار آن تولید محصول بیشتر می‌شود، هم واردات متوقف می‌شود، کیفیت آن عالی می‌شود و حتی صادرات آن رقم می‌خورد. لذا بیایید همه مطالبه کنیم که بخش خصوصی پا به میدان بگذارد. بخش خصوصی می‌تواند استقلال کشور را تضمین کند. آبادانی کشور را تضمین کند.

وی تصریح کرد: اگر صادرات فرش ماشینی با مشکل مواجه است به خاطر عیار تولید نیست. موانع دیگر مانع شده است. در حوزه سیاست‌های خارجی و مبادله ارز مشکلات وجود دارد. معتقدم هنوز هم تولید و تولیدکننده دروزارت صنعت جدی گرفته نمی‌شود. حتی اگر رهبری بگوید ولی کسی گوش نمی‌دهد. هنوز شرکت‌های خصولتی مورد توجه وزارت صنعت است که یک کالایی با 5 برابر قیمت و 10 درصد کیفیت جهانی به مردم بدهند و هر وقت کسی اعتراض کند می‌گویند استراتژی کشور است. باید مطالبه‌گر باشیم که بتوانیم بخش خصوصی را حمایت کنیم.
تولایی یادآور شد:اعتقاد دارم هرچند ممکن است با وجود همۀ این مشکلات و موانع بخشی از تولیدکنندگان خسته شده و از این صنعت بروند ولی شاکله فرش ماشینی خسته نخواهد شد و با ابتکار و خلاقیت، طرح و رنگ و نقش و ترنج ومحراب را به هم گره زده و خواهد بافت و با کمال تواضع محصولی تولید خواهد کرد تا زیر پای مردم را فرش کند. به خاطر این تولیدکننده ایرانی به تولید و اشتغال و ثروت برای کشور پای‌بند است.

برگزاری نشست پرسش و پاسخ و رونمایی از پوستر رویداد ملی فرش آپ، تمبر یادبود حسن تفضلی و کتاب با موضوع بازاریابی و فروش فرش ماشینی از جمله برنامه‌های جانبی ششمین همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران بود.

خواندن 600 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 21 ارديبهشت 1401 11:22

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.